På Warner Music Sweden är vi stolta över att vara ett hem åt nya
talanger, blivande stjärnor samt legendariska artister och band.
Vi tillhör den globala organisationen Warner Music Group som finns i över 50 länder. Warner Music Sweden är ett av Sveriges ledande musikbolag, där artisten alltid står i centrum.
Vi som jobbar på Warner Music Sweden är ett team passionerade musikälskare. På Warner Music strävar vi ständigt efter att göra skillnad för våra artister, förverkliga deras drömmar och hjälpa dem att nå nya fans. Idag jobbar vi med artister som Miriam Bryant, Lizzo, Jireel, Dua Lipa, Peg Parnevik, Ed Sheeran, A36, Jubel, PG Roxette och många, många fler.
På vår marknadsavdelning jobbar A&Rs tillsammans med lokala och internationella projektledare.
Vi är en del av Warner Music Nordic och vi jobbar tätt med våra grannländer för att hitta samarbeten och hjälpa våra artister att även nå en internationell karriär.
FAQ
Har ni några lediga tjänster?
Vi välkomnar alltid spontanansökningar eller ansökningar om praktikplats. Maila oss och berätta mer om dig själv tillsammans med ett CV.

Vilka labels finns under
Warner Music Sweden?
Här finner du några av de mest välkända musiketiketterna i musikindustrin, såsom 300, Asylum, Atlantic, East West, Elektra, Lava, Mariann, Metronome, Nonesuch, Reprise, Rhino, Roadrunner, Sire, Spinnin Records, Telegram, Warner Bros och Independent distributionsavdelningen ADA Nordic.