WARNER MUSIC FUTURE TALENT
Warner Music Sverige verkar för en jämställd musikbransch och uppmärksammar Internationella Kvinnodagen genom att för femte året i rad dela ut stipendiet WARNER MUSIC FUTURE TALENT. Stipendiet är på 50.000 SEK samt en praktikplats på Warner Music i Stockholm.

Ansök
Är du kvinna, 18 – 24 år och intresserad av att vara med och skapa framtidens musikbransch? Studerar du för närvarande på en eftergymnasial utbildning med inriktning mot musikbranschen eller inom ett område som verkar där? Ansök genom att skicka in ditt CV samt ETT av följande arbetsprov, välj själv vilket som passar dig bäst:

Välj mellan:
  • Skapa en lyric video till valfri Warner-låt (30-60 sek)
  • Skapa en lanseringsplan för en fiktiv singel för valfri Warner-artist. Tänk gärna kreativt och formulera dig på max en A4-sida
  • Skapa en unik kampanj mellan ett valfritt varumärke och en valfri Warner-artist och gör en lanseringsplan för denna. T ex Jireel lanserar en klädkollektion med Adidas eller Miriam Bryant gör en låt till Pantamera... Formulera dig på max en A4-sida

  • Skicka din ansökan till ansok@warnermusic.com senast den 23 april 2023, skriv "Warner Music Future Talent 2023" i ämnesraden. Eventuella frågor om Warner Music Future Talent kan skickas till samma adress.

    Warner Music Sweden AB är en del av det globala musikbolaget Warner Music Group. Vår svenska verksamhet har sitt huvudkontor i Stockholm. Med vårt breda utbud av nya stjärnor och legendariska artister, är Warner Music ett ledande musikbolag som arbetar i fler än 50 länder. Warner Music Group är hem för några av de mest välkända musiketiketterna i musikindustrin, såsom 300, Asylum, Atlantic, Elektra, Fueled By Ramen, Mariann, Metronome, Nonesuch, Parlophone, Rhino, Roadrunner, Sire, Spinnin Records, Warner Records och distributionsavdelningen ADA Nordic.
    ANSÖK